Kuvia tärkeistä ihmisistä

lapsi leikkiiOta yhteyttä, kun tarvitset laadukkaita valokuvia:  muotokuvia, perhekuvia, ylioppilaskuvia, hääkuvia, haluat kuvauttaa lapsesi, ikuistaa sinulle tärkeät ihmiset tai vaikka itsesi ja juuri tämän ajan. 

MaiKo on yksityisille asiakkaille tarkoitettu muotokuviin ja henkilökuviin keskittynyt palvelu. MaiKo toteuttaa lapsikuvauksia, perhekuvauksia, erilaisia muotokuvauksia säilytettäväksi muistoihin, albumiin, lahjaksi. MaiKo ikuistaa ylioppilaan valmistujaisissaan ja hääparit vihkipäivänään.

Voit tilata henkilökuvia myös virallisempaan käyttöön, esim. yrityksellesi, verkkosivuille, henkilöstökuviksi tai erilaisten artikkeleiden tai haastattelujen korkeatasoisiksi henkilökuviksi. MaiKolta voi tilata myös dokumentaarista kuvausta, vaikkapa yrityksesi nettisivuille tai vuosikertomukseen.

Muotokuvaus voidaan toteuttaa omassa kodissasi tai valitsemassasi miljöössä pääkaupunkiseudulla. Myös studiokuvaus onnistuu. Saat laadukkaasti toteutetut valokuvat valmiiksi käsiteltynä sähköpostiisi latauslinkillä ja täysin vapaasti teetettäväksi.

Seuraa myös Pop Up -valokuvaamon toimintaa. MaiKon Pop Up studio nousee erilaisiin tapahtumiin ja kulttuuritaloihin päiväksi, ja voit kuvauttaa lapsen muotokuvan tai vaikka vanhempi+lapsi -yhteiskuvan edullisesti.

facebook