Pop Up

MaiKon Pop Up -valokuvaamo toimii erilaisissa tapahtumissa ja yhteisötiloissa; lastentapahtumissa, joulumyyjäisissä, lasten taidetaloissa, asukastaloissa, vaikkapa nuorisotaloilla. Tapahtumissa Pop Up -valokuvaamon kuvaus on asiakkailleen selvästi edullisempi kuin perinteinen yksittäinen studiolla tehtävä muotokuvaus, koska monta kuvausta niputetaan yhteen päivään. Samalla se on hauska osa myyjäisten tai markkinoiden tapahtumatarjontaa. Studio pystytetään rauhalliseen paikkaan, jossa kuvattava voi keskittyä olemaan oma itsensä.

MaiKo tekee yhteistyötä erilaisten tahojen kanssa, mutta Pop Up -valokuvaamon voi myös tilata paikalle, esimerkiksi oman yrityksesi tai tapahtumasi oheistoiminnaksi. Yhteistyön tuloksena syntyy muotokuvia lapsista, nuorista, aikuisista, lasten sisaruskuvia, vanhempi+lapsi -kuvia tai vaikkapa kaverikuvia.

Tapahtumissa Pop Up -kuvausten hinnat ovat kuvausasiakkaille alk. 40€/kuvaus. Kuvauksesta saa 3-5kpl kuvatiedostoja/kuvaus. Pop Up -kuvauksiin voi ilmoittautua etukäteen sähköpostitse, tai tulla vain paikalle.

Jos haluat tilata tai ehdottaa Pop Up -valokuvaamoa järjestämääsi tapahtumaan, laita s-postia julia(at)maiko.fi