Lapsikuvaus

Lapsikuvaus - MaiKo

Lapsikuvauksia voi teettää lapsen merkkipäivänä, mutta oikeastaan on kiva kuvauttaa lapsensa ihan tavallisenakin päivänä: valokuvaus tekee jokaisesta päivästä juhlaa! MaiKon lapsikuvaus sujuu mukavasti studiolla Espoon Kauklahdessa, kotonasi tai muussa valitsemassasi paikassa pääkaupunkiseudulla.

Studiokuvaus vai kuvaus ulkona, vaikkapa omassa pihapuutarhassasi?
Mieti ensin millaisia kuvia haluat: Studiokuvassa ei todellakaan pönötetä, mutta käytetään studiovaloja ja tausta on selkeä, vaikkapa valkoinen tai kauniin harmaa. Studiokuvaus on mukava kokemus ja nostaa arjen varmasti ihan toiselle tasolle! Kotikuvauksissakin voi käyttää studiovaloja, ja niihin voi saada mukavasti kodin tunnelmaa mukaan. Studiovaloille ja kuvaamiselle täytyy kuitenkin löytyä kotoa tarpeeksi tilaa. Miljöökuvauksissa näkyy ympäristöä; puistoa, pihaa, merenrantaa. Mikä vaan on teille mieluinen paikka. Miljöökuvauksissa on aina säävaraus, kaatosateessa ei yleensä tule hyviä kuvia!

Ohjeita valokuvaukseen tulijoille
Lapsikuvauksissa on hyvä muistaa tiettyjä asioita, ja erityisesti ohjeet tulevatkin vanhemmille! Muista että lapsesi on aina juuri oikeanlainen kuvassa. Hän on ainutlaatuinen oma itsensä! Kun tunnelma on mukava ja rento, tulee kuvistakin kivoja. Aina lapsella ei ole kuvassa hymy herkässä, kuvaus saattaa jännittää. Silloin on tärkeintä luoda mukava ja turvallinen olo kuvattavalle eikä vanhempi saa kiristellä hermojansa. Kuvaan voi ottaa mukaan lempilelun, jospa se vähän helpottaa jännitystä. Joskus tai oikeastaan aika usein lapsien on vaikea pysyä paikallaan. Silloin kannattaa miettiä mikä teillä kotona toimii: lasketaan yhdessä kymmeneen, tai luetellaan kavereita! Ja kas, kuvia on otettu jo monta siinä kavereita luetellessa!

Vaatetus
Kuvaukseen voi miettiä vaatetusta: onko päällä arkivaatteet, vai pistetäänkö päälle ne parhaimmat. Kun kuvassa on monta lasta tai kokonainen perhe, on hyvä miettiä miten värit toimivat yhteen. Kun naamasta on pahimmat leivänmurut ja tahrat pyyhitty, on lapset valmiita tulemaan kuvaan!

Laadukkaat kuvatiedostot suoraan sähköpostiin
Kun teettää valokuvauksen ammattikuvaajalla, kuvasta tulee takuulla aivan erityinen. Laadukkaista kuvista voi teettää mieleisiään suurennoksia kotiin kehyksiin tai sukulaisille. Niistä voi teettää kortteja tai vaikka kokonaisen valokuvakirjan. MaiKo tarjoaa muotokuvauksen kuvatiedostot asiakkaalle, jolloin kuvia voi teettää omatoimisesti vaikka rajattomasti. Lapsikuvausten hinnat studiossa tai miljöössä tehtynä ovat alk.150€.
Katso hinnastosta itsellesi sopiva kuvauspaketti ja ota yhteys: julia(at)maiko.fi

Tervetuloa kuvaan!